TEC.MA srl

Tvrtka Tec.ma Srl, osnovana 28. veljače 1986. godine, u početku se bavila prodajom opreme za drvnu industriju bivše Jugoslavije, a zatim je od devedesetih proširila svoju djelatnost prodajom strojeva i proizvodnih linija, posebno za tržišta Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Partner CMS SPA

Naš glavni dobavljač je tvrtka CMS SPA iz Zogna u pokrajini Bergamo, vodeća svjetska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju numerički upravljanih višeosnih obradnih centara, strojeva za termoformiranje i sustava za rezanje vodenim mlazom. Suradnja sa CMS SPA započela je još 1980. godine i uspješno se nastavlja do danas u svim zemljama balkanskog prostora, za koje smo ekskluzivni zastupnici.

Drvna industrija

Izvedeni su razni projekti izgradnje pilana, sušara, proizvodnih linija za masivni namještaj i iveralu, masivne ploče za industriju namještaja, stolice, lamelirane grede, 1- i 3-slojni masivni parket. U mogućnosti smo našim klijentima osigurati strojeve za obradu drva proizvođača C.M. MACCHINE Srl, INCOMAC Srl i drugi kao turbogeneratora ZUCCATO ENERGIA Srl.

REFERENCE


vijesti


Un sito WordPress.com.