TEC.MA srl

Podjetje Tec.ma Srl, ustanovljeno 28. februarja 1986, se je sprva ukvarjalo s prodajo opreme za lesno industrijo v nekdanji Jugoslaviji, nato pa je od devetdesetih let razširila svoje dejavnosti na prodajo strojev in proizvodnih linij, zlasti za slovenski, srbski in hrvaški trg.

Partner CMS SPA

Naš glavni dobavitelj je podjetje CMS SPA iz Zogna v pokrajini Bergamo, vodilno svetovno podjetje, specializirano za proizvodnjo večosnih obdelovalnih centrov CNC, strojev za toplotno oblikovanje in sistemov za rezanje z vodnim curkom. Naše sodelovanje s podjetjem CMS SPA se je začelo že leta 1980 in se uspešno nadaljuje vse do danes v vseh državah balkanskega območja, za katere smo zastopniki v sektorjih advanced materials in plastika.

Poleg tega pa se ukvarjamo z dobavo rezervnih delov in tehničnega vzdrževanja CMS.

Lesna industrija

Izvedeni so bili različni projekti za gradnjo žag, sušilnic, proizvodne linije za masivno pohištvo in iverne plošče ter masivne plošče za pohištveno industrijo, stolov, lepljenih nosilcev, enoslojnega in troslojnega masivnega parketa. Našim kupcem lahko dobavljamo stroje za obdelavo lesa proizvajalcev C.M. MACCHINE Srl, INCOMAC Srl ter turbogeneratorji proizvajalca ZUCCATO ENERGIA Srl.

REFERENCE


NOVICE


Un sito WordPress.com.